Hvem

 + 20 års erfaring og særligt kendskab til uddannelsesområdet

[erichsen] er David Erichsen, som har +20 års erfaring med kommunikation – en stor del om videregående uddannelser, efter- og videreuddannelse, institutioner og uddannelsespolitik.

Med senest fem år som kommunikationschef for professionshøjskolernes interesseorganisation og før dem fem år som presse- og kommunikationschef på en Danmarks største videregående uddannelsesinstitutioner, VIA University College, har David Erichsen beskæftiget sig med de fleste områder af kommunikation på både praktisk og strategisk niveau.

Eksempler på opgaveområder er interessevaretagelse, folkemøde, pressehåndtering, profilering i medier, intern kommunikation, ledelseskommunikation, forandringer, kampagner, omdømme, organisationsudvikling og strategiske fortællinger, ledelse af kommunikationsafdelinger, journalistik, udgivelse (og medejer) af magasiner, konceptudvikling, formidling af viden, etc.

Det teoretiske fundament er en uddannelse til journalist suppleret med efteruddannelser i kommunikation, filosofi og ledelse – blandt andet en master i Corporate Communication (EMCC) – og løbende vedligeholdt med kurser, netværk, faglitteratur og en generel nysgerrighed.

[erichsen] har base i Aarhus, er tilknyttet mediehuset Periskop, og samarbejder derudover med bureauer og freelancere, så det altid er muligt at sikre den optimale sammensætning af kompetencer til at løse opgaven.  David Erichsen er også mødeleder på Altingets uddannelsespolitiske netværk i Aarhus

Se mere på Linkedin