Få mere ud af folkemødet

Folkemøde 2018: Brug podcast til at fastholde den uddannelsespolitiske debat og nå ud til et bredere publikum

Hvordan kan du få mere ud af det kæmpe arbejde, som det er at planlægge en debat til folkemødet?
Hvordan kan de gode pointer opsamles, genbruges og nå ud til flere interessenter?
Hvordan sikrer du dig imod spildt arbejde, hvis teltet er næsten tomt under din debat?

Svaret er podcast designet til netop at fastholde en uddannelsespolitisk debat fra folkemødet. I et samarbejde med Søren Prehn – en erfaren producent af podcast – har jeg udviklet et koncept, hvor podcastene udover de væsentlige pointer fra debatten også indeholder rammesætning og interview, som perspektiverer og følger op. En kombination der gør, at vores podcast kan bruges til reference og vidensarkiv i organisationers og institutioners fremadrettede politiske arbejde, formidling og positionering.

Og hvorfor så podcast? Fordi formatet egner sig til at komme i dybden og giver suverænt mest taletid for afsenderen, der vil ud til en travl målgruppe som os og vores interessenter – også kaldet ’LinkedIn-segmentet’. Og så er en podcast perfekt til at udnytte ’spildtid’

Send efter folkemødet fx i første omgang podcasten, som en hilsen til alle relevante interessenter med en opfordring til at tage din debat med i ørene ud i sommerlandet til liggestolen, cykelturen, rejsetiden etc.

Kontakt mig hvis du vil have mere ud af indsatsen på folkemødet.
Se mere om Søren Prehn og podcast på www.podcastteam.dk
Se beskrivelsen af vores koncept her : Uddannelsespolitiske podcast fra FM18

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *